Kinderfeestje, bedrijfsfitness en andere activiteiten

Sportieve teamactiviteiten

Op zoek naar een sportieve teamactiviteit voor een kinderfeestje, bedrijfsfitness of als voorbereiding op jouw competitie? Dan ben je hier op het juiste adres.

Op basis van de wensen en behoeften wordt er een training ontworpen. Tijdens de training gaan we aan de conditie werken, samenwerken en wordt er plezier gemaakt. De training is een uitdaging, maar iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Contact met Loes

Heb je vragen of opmerkingen over het aanbod of wil je een training ervaren? Vul dan het contact formulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Blije gezichten

Wat vinden de sporters van Loes! Lifestyle?

Loes! Lifestyle
4.9
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
Septembermama11
Septembermama11
20:09 16 Nov 23
Na de proefles direct gestart bij Loes! Eindelijk iets waar ik me thuis voel! Lekker buiten en kan je een keer niet kun je het inhalen.
Philip Van Haren
Philip Van Haren
05:12 01 Nov 23
Leuke sfeer, professionele begeleiding, sporten op ieders eigen niveau.
Lisa Van Lith
Lisa Van Lith
20:35 19 Apr 23
Dionne Ausma
Dionne Ausma
10:34 17 Apr 23
Fijne laagdrempelige bootcamp lessen! Heerlijk om in weer en wind buiten te sporten😉.Het is voor iedereen haalbaar om deel te nemen aan de lessen.Wat erg fijn is, dat je bij een blessure een vervangende opdracht krijgt en wel met de hele ronde mee kunt doen!Ook heb ik een tijdje bij loes een voedingstraject gevolgd ,fijn om samen doelen te stellen en deze regelmatig te evalueren ! Totaal geen probleem om alles met loes te bespreken in dit traject .
Denise Rooyackers
Denise Rooyackers
14:30 22 Mar 23
Loeslifestyle is een fijne plek om in de buitenlucht te sporten. Met een lekker muziekje op de achtergrond om je extra te motiveren ben je bezig op je eigen niveau en wordt je altijd uitgedaagd. Zonder poespas maar met de nodige kunde heerlijk bezig zijn. Er wordt gelet op je houding en ook zijn er altijd alternatieven als je bepaalde oefeningen niet kunt uitvoeren door evt blessures.Voor een praatje of een dolletje is er ook altijd ruimte.Ik ben daar op mijn plek!Denise
Nienke Hulzink
Nienke Hulzink
16:10 12 Mar 23
Al langere tijd neem ik met veel plezier deel aan de bootcamp trainingen bij Loes!lifestyle.Ook heb ik bij Loes een coachingstraject gevolgd. Ik wilde graag fitter worden en afvallen.Samen met Loes heb ik gekeken naar mijn huidige situatie en hebben we realistische doelen gesteld waarmee ik aan de slag kon.De combinatie van (plezier in het) sporten, een gezond eetpatroon, de gesprekken met Loes en het doorzettingsvermogen dat versterkt werd door de motiverende gesprekken met Loes, zorgde ervoor dat ik veel beter in mijn vel zit en daarnaast ook 10kg ben afgevallen in een half jaar tijd.Ik heb geleerd om bewustere keuzes te maken mbt voeding en zie het nu niet meer als diƫten maar als een verandering van mijn leefstijl.
Maaike Ketelaars
Maaike Ketelaars
08:24 12 Mar 23
Fijne begeleiding en uitdagende trainingen. Nu ik zwanger ben weet Loes precies wat wel en niet kan, wat ervoor zorgt dat ik met een fijn gevoel kan blijven sporten!
Yvonne
Yvonne
17:33 08 Mar 23
Super fijne training! Veel afwisseling en goede begeleiding. Sinds ik bij Loes sport heb ik geen enkele blessure meer. En als er even iets niet lukt heeft ze altijd goede alternatieve oefeningen.
Maud Braaksma-Koot
Maud Braaksma-Koot
11:58 08 Mar 23
Loes biedt hele gevarieerde trainingen aan. Heerlijk trainen in de buitenlucht! Goede begeleiding, ook tijdens mijn zwangerschap en na de zwangerschap weer opbouwen. Ik ga altijd met plezier naar de training, zelfs als het regent šŸ˜‰
Arjan van der wielen
Arjan van der wielen
20:13 10 Feb 22
2 x in de week bootcampen, leuke groepen en enthousiaste trainers.
Miranda Engels
Miranda Engels
06:03 26 Aug 21
Heerlijk buiten sporten, lekker aan je conditie werken en dat met een lekker muziekje op de achtergrond.Altijd weer andere oefeningen, je kunt jezelf altijd uitdagen door meer gewicht te gebruiken/ in een sneller tempo te werken.Ook geeft Loes goed advies bij blessures e.d.Kortom: een aanrader voor iedereen!!
Martien de Jong
Martien de Jong
14:57 06 Nov 20
Heerlijke Bootcamp les gehad bij LoesLifestyle! Mocht je buiten willen sporten in Wychen, Beuningen of Nijmegen is het echt een aanrader. O ja, je moet er natuurlijk wel van houden om een beetje te zweten ;-). 💪
Lotte Janssen
Lotte Janssen
19:09 06 Oct 20
Loes biedt gevarieerde en fijne bootcamplessen aan, met goede en duidelijke uitleg en enthousiaste begeleiding. Ieder kan op zijn eigen niveau deelnemen. Elke les ga ik er weer met plezier naar toe om een uurtje heerlijk te sporten. Een aanrader voor iedereen die graag in de buitenlucht sport!
B Jansen
B Jansen
06:53 04 Oct 20
Goede mix van kracht en conditie training. Lekker in de buitenlucht slepen met banden, parcourtjes afwerken, spieren voelen op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden (ja ook de dag erna nog plezier van) en dat alles onder een gezellige professionele en gedreven begeleiding van Loes..
vivian Moorman
vivian Moorman
11:09 19 Sep 20
Ik geniet altijd van het plezier waarmee Loes lesgeeft. Loes geeft goede instructies en zet de leuke bootcamplessen goed in elkaar. Het is heerlijk om met een voldaan gevoel thuis te komen. Echt een aanrader!
Marion van Boven
Marion van Boven
16:43 17 Sep 20
Sport je graag buiten? Kom dan naar de bootcamp van Loes Lifestyle. Loes geeft leuke en gevarieerde trainingen met een mooie afwisseling tussen krachttraining en cardio. Het is laagdrempeling en je bepaalt zelf hoe zwaar je het voor jezelf maakt. Loes let goed op de juiste houding tijdens de oefeningen en ze begeleidt mij uitstekend bij het herstel van een blessure die niet sportgerelateerd is. Buiten sporten is heerlijk en buiten sporten bij Loes Lifestyle is top!
Noƫlle Ligua
Noƫlle Ligua
14:18 17 Sep 20
Wil je lekker actief bezig zijn in een gezellige groep met goede begeleiding? Dan is Loes lifestyle zeker een goede keuze!! Inmiddels al weer een aantal jaar lid en ga nog steeds met veel enthousiasme sporten. Waar ik begon met Ć©Ć©n vriendin zijn er al heel wat vriendinnen bij gekomen die zeker net zo enthousiast zijn als mij over de lessen van Loes!
Jacqueline Joosten
Jacqueline Joosten
13:47 15 Sep 20
Ik sport al een hele lange tijd bij Loes en ik zie hoe zij enorm gegroeid is in de loop der jaren. Zowel in begeleiding , professionaliteit , en in kwaliteit . Ze doet het met zo veel plezier en ze staat open voor vernieuwingen en aanpassingen . Ze luistert goed naar je en geeft goede feedback ! Ze is erg laagdrempelig en dat geeft voor vele mensen een goed gevoel. Er zijn voldoende uren mogelijkheden in de week om te komen sporten zowel overdag als in de avond . Kortom het is absoluut geen straf om heerlijk in de buitenlucht bij Loes te komen sporten !
Jasmin
Jasmin
09:27 15 Sep 20
Een bootcamp bij Loes Lifestyle betekent lekker in de natuur sporten op je eigen niveau. De oefeningen zijn voor iedereen goed uit te voeren en door de afwisseling vliegt het uur altijd voorbij. Als je een blessure hebt bedenkt Loes een alternatieve oefening voor je en ze houdt in de gaten of je de oefening juist uitvoert, om eventuele blessures juist te voorkomen. De afwisseling tussen cardio en krachtoefeningen zorgen voor de perfecte balans. En dat alles met motiverende muziek erbij. Daarbij is er een groot aanbod in lestijden waardoor er altijd wel een moment in de week is waarop ik lekker kan sporten. Fijnste bootcamp van Wijchen en omgeving!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader