Strong Viking

Official Strong Viking Partnerclub

Elk jaar nemen we met een aantal leden deel aan de Strong Viking Run Watereditie hier op de Berendonck. Wekelijks zijn er een aantal trainingen waarbij we je klaarstomen voor de run.

‘Strong Viking is not a race, but a challenge’

Onze leden ontvangen een leuke korting bij het inschrijven. Wil jij deelnemen aan de Strong Viking Run en/of deelnemen aan de Strong Viking trainingen? Neem dan contact op via info@loeslifestyle.nl

Blije gezichten

Wat vinden de sporters van Loes! Lifestyle?

Loes! Lifestyle
4.9
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Yvonne
Yvonne
17:33 08 Mar 23
Super fijne training! Veel afwisseling en goede begeleiding. Sinds ik bij Loes sport heb ik geen enkele blessure meer. En als er even iets niet lukt heeft ze altijd goede alternatieve oefeningen.
Arjan van der wielen
Arjan van der wielen
20:13 10 Feb 22
2 x in de week bootcampen, leuke groepen en enthousiaste trainers.
Miranda Engels
Miranda Engels
06:03 26 Aug 21
Heerlijk buiten sporten onder goede begeleiding.Elke week weer andere oefeningen en je kunt jezelf altijd uitdagen door meer gewicht te gebruiken.Ook altijd goed advies wanneer je last hebt van bepaalde ongemakken.Kortom: een aanrader voor iedereen die aan de conditie wil werken.
Martien de Jong
Martien de Jong
14:57 06 Nov 20
Heerlijke Bootcamp les gehad bij LoesLifestyle! Mocht je buiten willen sporten in Wychen, Beuningen of Nijmegen is het echt een aanrader. O ja, je moet er natuurlijk wel van houden om een beetje te zweten ;-). 💪
Lotte Janssen
Lotte Janssen
19:09 06 Oct 20
Loes biedt gevarieerde en fijne bootcamplessen aan, met goede en duidelijke uitleg en enthousiaste begeleiding. Ieder kan op zijn eigen niveau deelnemen. Elke les ga ik er weer met plezier naar toe om een uurtje heerlijk te sporten. Een aanrader voor iedereen die graag in de buitenlucht sport!
B Jansen
B Jansen
06:53 04 Oct 20
Goede mix van kracht en conditie training. Lekker in de buitenlucht slepen met banden, parcourtjes afwerken, spieren voelen op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden (ja ook de dag erna nog plezier van) en dat alles onder een gezellige professionele en gedreven begeleiding van Loes..
vivian Moorman
vivian Moorman
11:09 19 Sep 20
Ik geniet altijd van het plezier waarmee Loes lesgeeft. Loes geeft goede instructies en zet de leuke bootcamplessen goed in elkaar. Het is heerlijk om met een voldaan gevoel thuis te komen. Echt een aanrader!
Marion van Boven
Marion van Boven
16:43 17 Sep 20
Sport je graag buiten? Kom dan naar de bootcamp van Loes Lifestyle. Loes geeft leuke en gevarieerde trainingen met een mooie afwisseling tussen krachttraining en cardio. Het is laagdrempeling en je bepaalt zelf hoe zwaar je het voor jezelf maakt. Loes let goed op de juiste houding tijdens de oefeningen en ze begeleidt mij uitstekend bij het herstel van een blessure die niet sportgerelateerd is. Buiten sporten is heerlijk en buiten sporten bij Loes Lifestyle is top!
Noëlle Ligua
Noëlle Ligua
14:18 17 Sep 20
Wil je lekker actief bezig zijn in een gezellige groep met goede begeleiding? Dan is Loes lifestyle zeker een goede keuze!! Inmiddels al weer een aantal jaar lid en ga nog steeds met veel enthousiasme sporten. Waar ik begon met één vriendin zijn er al heel wat vriendinnen bij gekomen die zeker net zo enthousiast zijn als mij over de lessen van Loes!
Jacqueline Joosten
Jacqueline Joosten
13:47 15 Sep 20
Ik sport al een hele lange tijd bij Loes en ik zie hoe zij enorm gegroeid is in de loop der jaren. Zowel in begeleiding , professionaliteit , en in kwaliteit . Ze doet het met zo veel plezier en ze staat open voor vernieuwingen en aanpassingen . Ze luistert goed naar je en geeft goede feedback ! Ze is erg laagdrempelig en dat geeft voor vele mensen een goed gevoel. Er zijn voldoende uren mogelijkheden in de week om te komen sporten zowel overdag als in de avond . Kortom het is absoluut geen straf om heerlijk in de buitenlucht bij Loes te komen sporten !
Jasmin
Jasmin
09:27 15 Sep 20
Een bootcamp bij Loes Lifestyle betekent lekker in de natuur sporten op je eigen niveau. De oefeningen zijn voor iedereen goed uit te voeren en door de afwisseling vliegt het uur altijd voorbij. Als je een blessure hebt bedenkt Loes een alternatieve oefening voor je en ze houdt in de gaten of je de oefening juist uitvoert, om eventuele blessures juist te voorkomen. De afwisseling tussen cardio en krachtoefeningen zorgen voor de perfecte balans. En dat alles met motiverende muziek erbij. Daarbij is er een groot aanbod in lestijden waardoor er altijd wel een moment in de week is waarop ik lekker kan sporten. Fijnste bootcamp van Wijchen en omgeving!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader